Betalning - Delade betalningar

Updated

När du bokar en bana i en hall så kan du välja att dela upp betalningen direkt mellan spelarna. När du är i bokningsvyn så kommer du få upp sökfältet "bjud in spelare". Här skriver du in namnen på dem du vill spela med och sedan går du vidare med bokningen. Då kommer du att betala din del direkt när du bokar och dina spelkompisar får ett mejl med en länk som de följer för att komma direkt till betalningen. Vid delad betalning har samtliga spelare upp till 1 timme efter speltiden att betala sin del. Om de inbjudna spelarna ej betalar sin del kommer resterande belopp att dras från första bokaren.

OBS:

När du ska göra en delad betalning kommer systemet kräva att första personen som betalar har ett reservkort registrerat på sin profil. Detta lägger du till på webben genom att:

1. Tryck på din profilbild

2. Välj inställningar

3. Scrolla ner till reservkort och tryck på lägg till

Eller i appen genom att:

1. Tryck på din profil

2. Välj betalmetoder

3. Lägg till kort

Det är på detta sätt då pengarna måste kunna dras någonstans ifrån om resterande spelare inte går in och betalar sina delar.

Guide tagged with: splitpayment Delad betalning