Betalning - Betalningsmetod

Updated

När du bokar en tid i court22 kommer du att kunna välja mellan olika betalningsmedel. Du kan antingen välja kort, swish, google pay, apple pay eller coins. Coins är hallens egna valuta och vill du köpa sådana kontaktar du hallen i fråga om detta.

För att kunna göra delade betalningar med alla betalsätt kommer du behöva lägga till ett reservkort på din profil. Detta kan du göra i appen genom att gå in på din profil - välja menyn uppe till höger och sedan trycka på betalmetoder. Där kan du sedan administrera dina olika betalmedel.