Medlemskap - Uppdatera kortuppgifter

Updated

Om ditt medlemskap har inaktiverats betyder det att du måste uppdatera kortuppgifterna för medlemskapet.  För att uppdatera kortinformation gör man följande:

- Logga in på ditt konto på https://www.court22.com/ (på webben)

- Gå till din profil genom att trycka på ditt namn uppe i högra hörnet

- Gå till inställningar, längst ner på sidan finns "kort för medlemskap"

Här uppdaterar du kortet och dagen därpå kommer ditt medlemskap att aktiveras.