Bokning och avbokning - Avbokning

Updated

Via app:

För att avboka en tid i appen går du först in under "mina bokningar". Där väljer du sedan tiden du vill avboka och trycker sedan på "avboka"

Via webb:

För att avboka en tid via webben går du först in på "kommande bokningar". Där ser du alla dina kommande bokningar och kan därefter välja den tiden du vill avboka. Sedan trycker du bara på "avboka"

OBS

Varje anläggning sätter sina egna villkor för avbokningar. Dessa villkor framgår i den bokningsbekräftelse du fick via mejl när du gjorde bokningen. För frågor om dessa hänvisar vi till anläggningen. Du hittar kontaktuppgifter till dessa på deras egna webbplats.